Analogue/Digital in Mostovna predstavljata

Analogue/Digital: Nina Hudej, Roli, Riki G

Analogue/Digital: Nina Hudej, Roli, Riki G

Analogue/Digital-ova četrta etapa letošnje sezone na Mostovni. Kakor v prejšnjih edicijah serialke, bodo tokratni artisti skrbeli za razvajanje sluha ter ostalih čutov ljubiteljev elektronike in tistih, željnih novih glasbenih spoznanj. Kot je vsem znano in za A/D značilno, je pričakovati razpon selekcije glasbenih valov od samega začetka in rojstva žanra, kakor tudi najnovejše produkcije, katera sega z njegovo širino in globino zvoka že skoraj v neskončnost. Tokratnja gostja večera je Nina Hudej. V bojni vrsti bo za mešalko tudi Roli in letos že predstavljen A/D gost Riki G.

Nina Hudej

NINA HUDEJ, glasbena producentka s številnimi tujimi izdajami, DJka na slovenskih in tujih odrih, vodja glasbenega programa v ljubljanskih klubih Monokel in Pritličje, promotorka enakih možnosti in raznolikosti v elektronski glasbi. Je ena izmed najpomembnejših protagonistk domačega urbanega glasbenega prizorišča in ki s svojo angažiranostjo pomembno vpliva tudi na podobo širšega družbenega dogajanja. Poleg samostojnega ustvarjanja se trenutno največ posveča projektu Warrego Valles, kjer sodeluje z didžejko, flavtistko in pevko Nino Kodrič(NinaBelle), s katero sta se že preizkusili s skupnim live actom. V okviru omenjene zasedbe naj bi že kmalu slišali prve skladbe, v katerih se jima bo med drugim pridružila tudi flavtistka Asja Grauf. V letih 2010 in 2011 je izdajala pri založbi UranoBeat Records, v letih 2012/2013 pa je izdala dva sveža EP-ja z MODU Records [Dystopia] in z Balkan Connection Tech [Chasing The Particle], ki sta bila podprta s strani veliko uveljavljenih artistov. Njena zadnja izdaja, mini album Disclaimer Null pa je izšel pri založbi Kamizdat(2015). Aprila 2013 so jo pri angleški reviji Vibe razglasili za eno izmed top 12 techno producentk, med imeni kot so Jennifer Cardini, Joyce Munitz, Ida Engberg, Camea, Paula Tepel, Dasha Rush in ostalimi.

 

Roli

Roli star znanec Mostovne in novogoriške elektronske scene. Član in vodja kolektiva Analogue/Digital-a. Njegovo značilno ustvarjanje za mešalko, kakor tudi njegova glasbena selekcija nam vsekakor zagotavlja popestritev in posebnost samega večera. Kot vedno, izpod Rolijeve taktirke lahko pričakujemo raznovrstnost in mešanico zvočnih valov vse od housa do techna, s priokusom acida in electra.

 

Riki G

Riki G, kateri prihaja k nam v goste iz sosednje Gorice v Italiji, je v vseh letih ustvarjanja v svojih DJ setih znan po zelo prefinjenih in raziskanih zvokih. Njegov pristop h glasbi, kateremu vsekakor lahko zatrdimo da je odtujen od samega mainstream-a ter naklonjen in usmerjen v samo underground selekcijo. Slišali bomo vse od nu-jazz-a, break beata, deep-a in new wave minimal techna. Vsekakor nezamudljiva uvertura večera.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com