Mostovna predstavlja

Kontradikshn, Sub Tera

Kontradikshn, Sub Tera

Na Mostovno prvič prihajajo KONTRADIKSHN, ki bodo skupaj s Sub Tero poskrbeli za močne ritme in plesno vzdušje na plesišču dolgo v noč...

KONTRADIKSHN

 Kontradikshn so mlada, electro-rock skupina, ki prihaja iz Brežic in si svojo pot v glasbi utira že šesto leto. Skupina je označena kot slovenska electro-rock mašina, ki na svojevrsten način zlepi skupaj nezlepljivo: breakbeatništvo, moderno elektroniko in drum'n'bass skozi (post) punk sporočila, ki so lahko intimna, osebna in odvisna od poslušalca. Sozvočje, ki rado povabi na hipnotični ples tudi ljudi z malo manj plesnimi navadami. 

“Čisto zares: kako Prodigy sreča Laibach, na poti na špil srečata The Chemical Brothers in vsi skupaj zalutajo na koncert, ki se ti zgodi po dolgem času in le enkrat; spet mladi, sveži, relevantni in dostopni.” 
- Jaša Lorenčič, Sigic.si (Slovenski glasbeno-informacijski center) 
 

https://www.youtube.com/channel/UCqx8VY7rWIEnElUI31M1OPA

https://www.facebook.com/Kontradikshn/

 SUB TERA

Sub Tera je še sveži DJ iz Ajdovščine, ki je svojo kariero v elektronski muziki začel dobro leto nazaj. Njegov repertoar zajema predvsem drum & bass beate, bolj natančno neurofunk z mešanico jungla in crossbreada, ki te povlečejo na plesišče do zgodnjih jutranjih ur. 

https://www.facebook.com/SubTer4/

iD

@iD ali Leo Gona je mladi DJ / producent iz Nove Gorice, ki je član Intensity Musik kruja. Največji užitek mu je vrtenje drum&bassa ter vseh njegovih podžanrov.
ID se pri svojem izvajanju najbolj osredotoča na podzvrst neurofunk, vendar iz njegove mešalke pogosto odmevajo tudi zvoki drugih zvrsti drum&bassa, kot so Jump Up, Crossbreed in drugi..
S privlačno mešanico trdih ritmov nas bo držal na nogah vse do zgodnjih jutranjih ur. 

B-Dizzy

 B-Dizzy je povsem svež DJ, ki prihaja iz Bolgarije ter se bo premierno za mešalko predstavil prav vam!
Obljublja močne neurofunk ritme ter odlično plesno vzdušje.

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com