Mostovna na prostem predstavlja

Neurologia X Divergent Society: Drum’n’bass dan na prostem

Neurologia X Divergent Society: Drum’n’bass dan na prostem
Vabljeni na Drum'n'bass na prostem. Na dogodku se bo od 18.00 dalje zvrstilo kar 5 DJ-ev.
Pridite se podružit na Mostovno na prostem. 
 
LINE UP

Run N Bass
aka Izak Jericijo je DJ / Producent iz Solkana / Nova Gorica. Njegova pot se je začela pred dvema letoma, njegove mixe smo lahko že videli na nekaterih založbah, kot je Neurofunk, what else ?, Bass Rabbit, Darkside Records, Raving Panda Records in še marsičem, on in njegov prijatelj Leo Gona aka Fake ID sta ustanovitelja Neurologia DNB in pripravljata zabave, podcaste in poskušata potisniti DNB sceno. Nedolgo nazaj se je pridružil Neurofunk what else? družini , tako da veste, da še veliko dobrih stvari prihaja !!
 
// FOLLOW Run N Bass //
 
// FOLLOW Nurologia DNB //


Fake ID
ali Leo Gona je DJ / producent iz Nove Gorice, Slovenija. Bil je član Intensity Musik, vendar se je odločil, da se bo leta 2019 pridružil novi posadki z imenom Neurofunk, what else? s sedežem na Dunaju v Avstriji. Uživa v igranju drum & bass-a in njegovih podzvrsti. Leta 2019 je zmagal na dveh dj-jevih tekmovanjih in igral v Avstriji ter na Basement festivalu na Slovaškem. ID-jev izbor se osredotoča večinoma na podzvrst neurofunk, lahko pa slišite, da uporablja druge podvrsti drum & bass (Crossbreed, Deep ...) s privlačnim ritmom, tako da ljudje uživajo.
 
 
 
Sub Tera
ali Andraž Bergant je DJ iz Ajdovščine v Sloveniji. Začel je nastopiti za glasbeno ekipo intenzivnosti, a jih je po enem letu pustil, da so ustvarili nekaj novega. Njegov izbor glasbe se osredotoča večinoma na nevrofunk podzvrsti, slišite pa, da z lovljivim ritmom uporablja druge podvrsti drum & bass (Jungle, deep, ...), tako da ljudje uživajo. Svojonosilko je začel pred tremi leti z ekipo Intensity Music, od jeseni 2018 pa vodi lastno ekipo Divergent Society
 
 
 
Degenerate Bass
(Ivan Velichkov) je Drum and Bass DJ iz Bolgarije, ki prebiva v Sloveniji in sodeluje z Divergentno družbo
 
 
 
Cully
oziroma Kevin Merljak je DJ iz Nove Gorice v Sloveniji. Z vrtenjem muzike se ukvarja dobro leto s prijatelji za šalo in sprostitev, na kar ga je priblizno 2 meseca nazaj pot pripeljala da se je pridružil skupini Divergent Society. Zanimajo ga vse pozvrsti Drum and Bassa najare pa ima Neurofunk in Crossbread. Nastopal je na Mostovni. Neurologia DMGD MVMNT night kot zmagovalec tekmovanja za najbolši mix.
 
 

________________________________________________________

Vrata: 16.00

Koncert: 18.00

Prost vstop
________________________________________________________

 

UDELEŽENCE DOGODKA in OBISKOVALCE LOKALA prosimo da:
- ne prihajate bolni,
- uporabljate zaščitno masko v zaprtih prostorih,
- si razkužujete roke,
- držite minimalno varnostno razdaljo.

 
 
 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com