Mostovna, Društvo Morgan & Analogue/Digital

Praznik Glasbe - zaključek: YGT (live) / Ian F. / Roli

Praznik Glasbe - zaključek: YGT (live) / Ian F. / Roli
Analogue/Digital in Kulturno umetniško društvo Morgan na Dan glasbe (Fête de la Musique) predstavljajo zaključek festivala Ubrane note v Novi Gorici na Mostovni.
 
Na sporedu:
 
YGT - Your Gay Thoughts (live)
 
NITZ (Synaptic)
 
IAN F. (Luckison)
 
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁
 
YGT - je tričlanski avdiovizualni elektronski bend iz Ljubljane, ki bo s svojim performansom otvoril večer. Band katerega sestavljajo Gregor Kocijančič (vokali, klaviature, sintetizatorji, bas kitara), Fejzo Košir (bobni, ritmi) in Mina Fina (video projekcije). Svojo glasbo opredeljujejo kot "post-pop". Na začetku leta so izdali svoj tretji album, imenovan "Sinking Ship", ki je izšel pri založbah Youngbloods ter King Deluxe. S slednjim so trenutno na promocijski turneji. Pot katera jih vodi od Ljubljane, Zagreba, Beograda, Budimpešte, Kijeva in Kopra jih bo 21. junija pripeljala premierno tudi v Novo Gorico.
 
Nitz - Tine Vrabič, je producent in DJ, programski vodja vsem dobro poznanega Kluba K4, del ekipe Synaptic in njihove založbe Synaptic Pathways. S svojim izborom, didžejanjem, live act-i in produkcijo že lep čas skrbi za podobo domačega podtalnega zvoka. Skrbno zaposlen z izdajami na neodvisnih lokalnih in tujih založbah (Retrospective Zoology, Colours Music, Bleepsequence, Synaptic Pathways..), redno izdaja tudi na kompilacijah Chilli Space. Polovica eksperimentalnega glasbenega projekta II/III (Two Out Of Three) skupaj s harfistko Urške Preis (rouge-ah). Nastopil bo v DJ delu programa, skupaj z Ian F.-om in v družbi domačega DJ Roli -ja.
 
Ian F. - Uveljavljen artist, tako na domačih tleh, kakor onkraj naših meja, za katerega lahko rečemo da ne potrebuje posebne predstavitve. Dolgoletni resident Ambasade Gavioli in soustanovitelj založbe Colours in Music, ki je pomagala mnogim vzhajajočim talentom, zdaj pa vrti house, techno in ostale elektronske sub žanre kot del kolektiva LuckIsOn. Njegove izkušnje, produkcija, neverjeten občutek za publiko in pozitiven vajb očarajo njegove sledilce in poslušalce. Nastopil bo v DJ delu programa, v družbi domačega DJ Roli-ja.
▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁▁

 

 

 

MOSTOVNA

Cesta IX. korpusa 99A

5250 Solkan

Slovenija

 

Poštni naslov:

p.p. 1

5001 Nova Gorica

 

Telefon: 05 3300 912

 

E-pošta: info@mostovna.com